Tapahtunutta

Ajankohtaista asiaa ja tapahtumaa SEY Raahe ry:n toiminnassa:

Tommy Wirénin Onnistu koirasi koulutuksessa -seminaariin paikalle saapui yli 130 kuulijaa, aina maakuntia myöten.

Tommy sai järjestäjiltä (SEY Raahe ry ja Raahen Koirakerho ry) Raahe-koirat muistoksi, kerroimme tietysti koirien historian, kera Raahe-koira runon.

Tommyn koulutusmenetelmät ovat eettisesti kestäviä, eläinystävällisiä ja ehdottomasti minkäänlaista pakottamista tai väkivaltaa/fyysistä tarttumista ei sallita. Yleisö sai mitä haki, ja Tommy sai aimoannoksen raahelaista vieraanvaraisuutta sekä iloisen mukanaelävän yleisön. Saimme katsella videoklippejä koirien, rottien, kanojen ja karhujen kouluttamisesta, kaikki samoilla metodeilla.

 

Raahessa 12.12.2013 eläimille julistettiin joulurauhaa.

Tilaisuuden järjesti nyt jo neljättä kertaa SEY Raahe ry, Härkätorin puistossa. Honganpalon koululaiskuoro avasi tilaisuuden laulamalla iloisesti Herran hiirisen joulusta. Kuoroa johti Anne-Maria Tokola. Riikka Mannila, Rannikon 4H yhdistyksen toiminnanjohtaja toi Raahen Löytöeläinkodin terveiset ja kannusti ihmisiä vapaaehtoistyöhön eläinten hyväksi. Rannikon 4H yhdistys on pyörittänyt 9kk löytistä Raahessa. Tämän jälkeen lapset lauloivat joululaulun Varpunen jouluaamuna, herkistäen mielet kuulemaan, kun joulurauha julistettiin.

Eläinten joulurauha tapahtumaan saapui n.60-70 ihmistä ja paikalla oli myös kymmenittäin koiria sekä Oulaisista asti tapahtumaan saapunut Busso minipossu.

 

*** *** *** *** *** *** ***

SEY Raahe on lahjoittanut 100 kpl Turvasiruja Raahen Pieneläinklinikalle marraskuussa 2013.

Kun käyt normaalilla eläinlääkärin vastaanotolla, vaikka rokotuttamassa lemmikkiäsi, eläinlääkäri laittaa samalla reissulla lemmikillesi sirun.
Eikä se maksa sinulle itsellesi yhtään mitään.

SEY Raahe haluaa tällä tavalla olla mukana tukemassa tärkeää asiaa.

*** *** *** *** *** ***

SEY Raahe ry on lahjoittanut sirunlukijan Raahen poliisille 18.6.2013

Päivi Takkunen etsii poliisikoira Herosta sirua. Hero on Jaakko Kinnusen työkaveri ja perheenjäsen, virka-ajan ulkopuolella Hero toimii Kinnusen perhekoirana (kuva ja tiedot Raahen Seutu -paikallislehti).

*** *** ***
Toinen sirunlukija on lainattu Koira- ja pieneläinhoitola Anneli Myllylle Vihantiin,
jonne toimitetaan Raahen seudun kadonnet koirat.

*** *** ***

SEY Raahe ry tukee Raahen Löytöeläinkodin toimintaa.

*** *** ***

Eläinten viikon kunniaksi olimme mukana Raahen Prisman organisoimassa Lapsenpäivä-tapahtumassa piha-alueella. Myös ihana Busso-minipossu oli rapsutettavana.

 

*** *** ***

Löytiksen kisut ottivat kehräten, maukuen ja puskien vastaan ruuat ja hiekat, jotka ihmiset päivän aikana Busson kojulle kiikuttivat niille lahjoitettavaksi.
Lahjoituksia kertyi ison, painavan pahvilaatikollisen verran.

*** *** ***

Sydämellinen kiitos kaikille!